Meer info of reserveren? Bel0529 - 850 111
solex

ik kies voor:

Maak eens een tochtje rondom Dalfsen op een Electric Dutchman, Puch of Solex!

Een uitstekende en originele manier om de omgeving van Het Klooster te verkennen.

Een familiedag? Gezellig met de vriendengroep op stap? Voor iedereen die een (brommer)rijbewijs heeft, is op de Solex stappen een leuke manier om een nostalgisch gevoel op te roepen. Voor de één herkenbaar uit het verleden, voor de jonge generatie een geheel nieuwe ervaring.

Bij Het Klooster van Dalfsen zijn verschillende arrangementen en tochten te boeken. Met de Solex kunt u bijvoorbeeld de zuster Gondulfatocht maken, vernoemd naar de vroegere wijkzuster van het dorp. Zij deed eerst alles op de fiets, maar moest steeds verder weg voor haar bezoeken. Toen zij eenmaal een Solex had, kon zij iedereen sneller bereiken. Vanaf 2 personen kunt u al heerlijk toeren door het Vechtdal Overijssel!

 

Nieuw vanaf 2019!

Duurzaam rijden op de comfortabele hippe Electric Dutchman. Dit futuristisch vervoersmiddel wordt energiezuinig opgeladen door onze eigen zonnepanelen. Het uitje van 2019!

Geluidloos genieten van het Vechtdal met een snelheid van rond de 25 km per uur.

 

Naamloos 1

 

 

Ook een startlocatie in Ommen, Zalk of Marienberg is vanaf 12 personen mogelijk.

Denk eraan! Wij rijden met authentieke Solexen en Puchjes. Een spatje olie of vuil kunnen hierbij vrijkomen. Denk dus aan gepaste kleding en schoeisel.

Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat. Het is helaas niet mogelijk om passagiers/ kinderen mee te nemen op de voertuigen. Onze verzekering staat dit eenvoudigweg niet toe.